TAKO BAR KAŽU: Samsung Galaxy Fold konačno popravljen

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAKO BAR KAŽU: Samsung Galaxy Fold konačno popravljen

Očekivani problemi.

Nakon nekoliko odlaganja predstavljanja Samsung Galaxy Fold telefona, iz kompanije stižu uveravanja da su svi problemi vezani za preklapanje ekrana rešeni. Ovo je dobra vest za korisnike koji žele da kupe prvi Samsung-ov preklopni telefon.

Loša vest za njih je što još uvek nije objavljen datum kada će se Galaxy Fold >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naći na tržištu. Iz izvora bliskih kompaniji stigle su informacije da je telefon spreman za prodaju, ali nismo dobili nikakve bliže odrednice, niti vremenski okvir kada bi to moglo da bude.

Potrebno je vreme da se napravi dovoljna količina telefona i da se oni distribuiraju širom sveta. Po tome, nije realno očekivati da će telefon biti u prodaji pre četvrtog kvartala ove godine. Po svemu sudeći, to će se najverovatnije desiti pred novogodišnje i božićne praznike. S obzirom da je za 7. avgust najavljeno predstavljanje Note 10 telefona, može da se desi da će zvanična informacija o početku prodaje Galaxy Fold-a biti saopštena baš tada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.