Izvor: Domino Magazin, 20.Apr.2020, 10:17

Samsung redizajnirao TV kutije kao kućice za mačke

Samsung je redizajnirao TV kutije. I sada od njih možete da napravite nešto korisno. Dakle, prvo kupite novi Samsung televizor. Onda kutiju iskoristite i napravite kućicu za mačku, ili recimo nosač za novine i magazine ili policu za uređaje. Potrebno je da skenirate QR kod na kutiji vašim telefonom i dobićete uputstvo za pravljenje novih […] The post Samsung redizajnirao TV kutije kao kućice za mačke appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Dezinfekcija automobila protiv korona virusa

Izvor: Domino Magazin, 21.Apr.2020, 07:51

Pandemia covida 19 uvodi nova pravila ponašanja u našim životima. Ovoga puta govorimo o tome kako dezinfikovati automobil. Šta najčešće dodirujete? Naravno, volan, menjač, dugmiće na tabli, ručice na vratima. Dakle, prvo njih očistite. Morate voditi računa da ne koristite previše jake hemikalije...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.