Samsung pravi BEŽIČNI PUNJAČ koji će biti dostupan SVIMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2018, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung pravi BEŽIČNI PUNJAČ koji će biti dostupan SVIMA!

Konačno lepe vesti!

Samsung sprema finansijski pristupačni bežični punjač za mobilne uređaje, što upućuje na zaključak da bežično punjenje možda stiže i na njihove uređaje niže i srednje klase.

Iz Južne Koreje posredstvom ETNewsa stižu informacije o Samsungovim planovima da u budućnosti predstavi vrlo povoljni bežični punjač za mobilne uređaje, koji neće stajati više od dvadesetak američkih dolara.

Iz tog se može zaključiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da postoji mogućnost da Samsung namerava tehnologiju bežičnog punjenja integrirati i u svoje uređaje niže i srednje klase. To su na primer pametni telefoni iz Samsungovih Galaxy J i Galaxy A serija.

Masovna proizvodnja novog bežičnog punjača je već počela, a maksimalna snaga će mu biti 9W, baš kao i kod ostalih bežičnih punjača koje Samsung već nudi na tržištu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.