Samsung otkriva koliko je popularna Galaxy S23 serija

Izvor: B92, 07.Apr.2023, 14:31

Samsung otkriva koliko je popularna Galaxy S23 serija

Samsung je objavio rezultate prodaje svoje Galaxy S23 serije telefona.

Južnokorejski gigant Samsung je početkom februara ove godine predstavio Galaxy S23 seriju u San Francisku. Kompanija se sada sprema za predstavljanje serije u Japanu, koje će biti održano 20. aprila ove godine, a uoči događaja Samsung je otkrio koliko je za sada popularna Galaxy S23 serija i kakvi su rezultati prodaje u odnosu na prethodnu seriju.

Galaxy S serija stigla je ove godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prema svemu sudeći, nikada bolja. To, pre svega, duguje Qualcomm Snapdragon Gen 2 for Galaxy čipu, koji pokreće sve Galaxy S23 modele širom sveta. Izgleda da su to kupci i prepoznali, bar ako je suditi po izjavama od strane Samsunga.

Tako su iz južnokorejske kompanije naveli da je Galaxy S23 serija nadmašila prodaju Galaxy S22 serije za 1,7 puta u Južnoj Americi, 1,5 puta u Evropi i na Bliskom istoku, kao i 1,4 puta u Indiji.

Dalje iz Samsunga navode da je S23 serija otprilike u istom vremenskom periodu prodata u milion primeraka u Južnoj Koreji kao i prethodna serija, te da će Samsung proslaviti ovu cifru na domaćem tržištu raznim pogodnostima kupcima.

Pored toga, iz kompanije navode da je Samsung Galaxy S23 Ultra najprodavaniji model iz ove serije, što je i očekivano. Ovaj telefon čini 60% ukupne prodaje Galaxy S23 serije, dok ostala dva modela čine po 20 procenata. Nažalost, Samsung nije dao tačnu statistiku.

U odnosu na početne izveštaje o prodaji Galaxy S23 serije, deluje da je Galaxy S23+ ipak uspeo da dođe rame uz rame s običnim Galaxy S23 modelom, što nije bio ni blizu slučaj u početnom periodu prodaje telefona. Usput rečeno, navodno bi Samsung sledeće godine mogao da izbaci Plus model iz Galaxy S serije, ali za sada se radi samo o glasinama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Samsung otkrio koliko je popularna Galaxy S23 serija

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Apr.2023

​Samsung je objavio rezultate prodaje svoje Galaxy S23 serije telefona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.