Izvor: Mikro - PC World, 09.Sep.2010, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung najavio dvojezgarni procesor za mobilne uređaje

Kompanija Samsung je početkom ove nedelje najavila dvojezgarni procesor namenjen tabličnim računarima, prenosivim Internet računarima i pametnim telefonima koji je sposoban da “reprodukuje” video sadržaj visoke definicije, rezolucije 1080p, kao i da snima video materijal iste rezolucije. Radi se o procesoru Orion koji se sastoji iz dva jezgra ARM Cortex A9 koja rade na frekvenciji od 1 GHz. ...Saznajte više | Pošaljite vaš komentar

Nastavak na Mikro - PC World...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Samsung najavio dvojezgarni procesor za mobilne uređaje

Izvor: KupiMobilni.com, 10.Sep.2010, 12:21

KOMPANIJA SAMSUNG JE POČETKOM OVE nedelje najavila dvojezgarni procesor namenjen tabličnim računarima, prenosivim Internet računarima i pametnim telefonima koji je sposoban da “reprodukuje” video sadržaj visoke definicije, rezolucije 1080p, kao i da snima video materijal iste rezolucije.

Nastavak na KupiMobilni.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mikro - PC World. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mikro - PC World. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.