Samsung Srbija: Moguća zamena ili naknada za Galaxy Note 7

Izvor: N1 televizija, 12.Okt.2016, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung Srbija: Moguća zamena ili naknada za Galaxy Note 7

Kompanija Samsung pozvala je sve korisnike prve ili zamenske serije modela telefona "Galaxy Note7" u Srbiji da prestanu da ga koriste i potvrdila da će biti omogućena zamena tog drugim modelom ili vraćanje novca.

Južnokorejska kompanija potvrdila je da trenutno radi sa partnerima širom regiona da uspostavi program zamene koji će omogućiti korisnicima da zamene svoj "Galaxy note 7" za "Galaxy S7" ili "S7 Edge" ili bilo koji drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Samsung "Galaxy" telefon.

Kupcima će biti nadoknađena razlika u ceni ili mogu dobiti pun iznos naknade, navodi se u saopšenju.

Svima u Srbiji koji imaju imaju telefon "Galaxy Note 7", za pitanja je na usluzi korisnički telefon 011 321 68 99.

Samsung je juče saopštio da trajno prekida proizvodnju pametnog telefona "Galaxy Note 7", dan pošto je privremeno obustavila prodaju tog uređaja u svetu. U saopštenju kompanije se navodi da je odlučila da prekine proizvodnju radi bezbednosti kupaca.

Samsung je počeo da povlači taj model telefona pošto su se neki od njih zapalili tokom punjenja, verovatno zbog problema s litijumskom baterijom.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.