Izvor: Domino Magazin, 26.Mar.2024, 18:06

Samsung Galaxy Tab S6 Lite: stil i funkcija u kompaktnom paketu

Danas je Samsung Electronics predstavio Galaxy Tab S6 Lite (2024), moderan tablet i za rad i za zabavu. Uz S Pen olovku velike preciznosti i pouzdanu snagu performansi, Galaxy Tab S6 Lite (2024) đacima, studentima, mladim profesionalcima i porodicama nudi maksimalnu inspiraciju, ideje i rezultate. „Mi u kompaniji Samsung znamo da je život brz, rad […] The post Samsung Galaxy Tab S6 Lite: stil i funkcija u kompaktnom paketu appeared first on Domino Magazin Srbija.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Stil i funkcija u kompaktnom paketu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 27.Mar.2024, 10:27

Samsung Electronics je predstavio Galaxy Tab S6 Lite (2024), moderan tablet i za rad i za zabavu. Uz S Pen olovku velike preciznosti i pouzdanu snagu performansi, Galaxy Tab S6 Lite (2024) đacima, studentima, mladim profesionalcima i porodicama nudi maksimalnu inspiraciju, ideje i rezultate...„Mi...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.