Izvor: MozzartSport.com, 12.Jun.2020, 16:17

Samsung Galaksi u rukama Lucky Super 6 Jagodinca

Marko Dimitrijević osvojio glavnu premiju u MOZZART vikend takmičenju s omiljenim brojevima

Ekonomista, Marko Dimitrijević tog šestog juna pogađao je Mozzart Lucky Super 6 MAXI. Zato sada ovom Jagodincu iz džepa viri Samsung “S 20 ultra galaxy”, a on ne krije radost zbog tog podviga…

“Ovo mi je prvi put da sam pobedio u nekom takmičenju”, hvali se i jada >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << naš šampion koji je čini nam se dobro povezao profesiju s MOZZART zanatskim radovima uprkos činjenici da do sada u sličnim akcijama nije imao naročite sreće.

“Ja sam ekonomista, pa ko zna, možda je Lucky Super 6, baš zbog cifara meni strukom bliskih u toj meri privlačan. Igrao sam ga i ranije, ali od kad je nastupila pandemijska nestašica sporta postao sam aktivniji”, rekao nam je šampion, a mi se našalismo da od kada je na vrata zakucala korona, od tada se zahuktala i Lucky Super 6 sezona

“Ha, ha, pa možda je i tako. Znam ja da je konkurencija jaka ali sam na kraju došao do 18.250 osvojenih poena. Mislim da to nije malo”.

Zaista nije, jer drugoplasirana Milena, imala je ukupno 17.500 bodova, tako da naš pobednik može da bude zadovoljan učinkom, a mi smo zaželeli da čujemo i kako mu se dopada nagrada.

“Ovaj Samsung je sjajan. Možda će zvučati čudno, ali do pre koju nedelju i sam sam nosio telefon istog proizvođača dok ga nisam prosledio ocu. Slučaj je hteo da “S 20 ultra galaxy” pronađe opet mene, tako da će promena marke mobilnog telefona biti samo kratka epizoda”.

Eto, tako se raduje Marko Dimitrijević, a mi mu na rastanku, uz pozdrav želimo još pogodaka s MOZZART brojevima na novom uređaju koji se nalazi u njegovim rukama.

Mozzart Lucky Super 6 nastavlja da oduševljava sve više ljudi što zbog visokih dobitaka, što zbog takmičenja gde su nagrade iz nedelje u nedelju sve veće i veće. O čemu se ovog puta radi? Svi dobitni tiketi igrača odigrani 13. juna pretvaraju se u poene, potom se poeni s najbolja tri tiketa tog dana sabiraju i zbir predstavlja osvojeni broj poena za taj dan, a igrač s najvećim brojem poena biće nagrađen mobilnim telefonom "iPhone 11 Pro Max". Možda ste baš vi jedan od njih?

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.