Otkriveni detalji o Samsung-ovom Galaxy-ju A10s

Izvor: ItRešenja.com, 30.Jul.2019, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveni detalji o Samsung-ovom Galaxy-ju A10s

Već ranije spominjani Samsung-ov pametni telefon Galaxy A10s pojavio se na internet stranici Android Enterprise Recommended koja prikazuje mobilne uređaje koji su sertifikovan za upotrebu u poslovnom okruženju, a potom se pojavio i u sklopu Google Play Console komponente.

Mobilni uređaj je već ranije poznat pod kodnim imenom SM-A107F. Što se tiče funkcija spominje se 6,2-inčni ekran sa rezolucijom od 1.520 x >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << 720 piksela i gustoćom od 280 piksela po inču, MediaTek-ovim Helio P22 čipom, Imagination Tech PowerVR GE8320 grafikom, 2 GB RAM-a, 32 GB interne memorije za skladištenje podataka, senzorom otisaka prstiju, baterijom kapaciteta od 3900 mAh te operativnim sistemom Android 9.0 Pie.

Za sada nije poznat službeni datum predstavljanja ovog pametnog telefona kao ni njegova cena koja će se pozicionirati u okvirima entry-level segmenta tržišta.

Izvor: IT Vesti
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.