Osvojite karte za Digital Day uz pomoć Samsung aplikacije

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 04.Maj.2015, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osvojite karte za Digital Day uz pomoć Samsung aplikacije

BEOGRAD – U susret konferenciji Digital Day, kompanija Samsung kao jedan od partnera konferencije o digitalnom marketingu, pokreće aplikaciju na društvenoj mreži Facebook koja će omogućiti svim zainteresovanima da osvoje karte za ovaj događaj. Prvih deset posetilaca Facebook stranice Samsung Srbija koji najbrže tačno odgovore na sva pitanja iz kviza, koji počinje danas, u roku do 5 minuta, dobiće besplatne >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << ulaznice za Digital Day 2015. Digital Day 2015 se održava 13. maja u Domu omladine u Beogradu.

Kviz će obuhvatiti pitanja iz oblasti digitalnog marketinga i poznavanja novih Samsung uređaja – SUHD TV, Galaxy S6 i Galaxy S6 edge. Rang lista se pravi prema vremenu koje je igraču potrebno da odgovori tačno na sva pitanja.

Konferencija Digital Day je jedinstveni dogadjaj koji okuplja lokalnu IT zajednicu i bavi se digitalnim i interaktivnim oglašavanjem. Najveći stručnjaci iz ove oblasti će domaćoj publici preneti svoja iskustva i znanja iz prakse, kao i najaktuelnije trendove u digitalnoj industriji.

O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.

Kompanija Samsung Electronics Ltd. globalni je lider na polju tehnologije i otvara nove mogućnosti za ljude gde god se oni nalazili. Stalnim inovacijama i otkrivanjem, mi transformišemo svet televizora, smart telefona, personalnih računara, štampača, kamera, kućnih aparata, medicinskih uređaja, poluprovodnika i LED rešenja. Zapošljavamo 286.000 ljudi širom 80 zemalja, sa godišnjom prodajom u vrednosti od 216.7 milijardi američkih dolara. Za više informacija posetite www.samsung.com/rs.
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.