Novi Samsung, Motorola i LG pametni satovi

Izvor: ITsvet.com, 23.Jun.2014, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Samsung, Motorola i LG pametni satovi

Samsung će predstaviti novi pametni sat u toku održavanja Google I/O konferencije čije je održavanje zakazano za 25. i 26. jun. Novi uređaj, kao i slični uređaji kompanija Motorola i LG, koristiće Google-ov Android Wear operativni sistem, a još uvek nije poznato da li će koristiti procesore kompanije Qualcomm ili neki od njihovih odeljenja za proizvodnju čipova. Android Wear je verzija Google Android operativnog sistema dizajnirana za pametne satove i druge računarske uređaje koji se nose. Objavljen je 18. marta i odlikuje ga integrisana Google Now karakteristika. u okviru ovog projekta među partnerskim kompanijama su Motorola, Samsung, LG, HTC i Asus.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Panasonic 5-nčni tablet za ekstremne uslove

Izvor: ITsvet.com, 24.Jun.2014, 14:10

Najnoviji modeli u okviru Panasonic-ove Toughpad linije handheld uređaja odlikuje jedna veoma zanimljiva karakteristika. Reč je o tome da ovaj uređaj ima mogućnost da sam sebe zagreje u uslovima niskih temperatura zahvaljujući činjenici da poseduje ugrađeni grejač. Toughpad FZ-X1 i Toughpad FZ-E1...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.