Izvor: DANuBeogradu.rs, 10.Maj.2018, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

X Putujući sajam knjiga „Volim da čitam“

Centar za kulturu Grocka od 14. do 17. maja 2018. godine organizuje deseti po redu Putujući sajam knjiga za decu pod nazivom „Volim da čitam“. Sajam će biti organizovan u saradnji sa vodećim domaćim izdavačima i osnovnim školama sa teritorije opštine Grocka. Putujući sajam knjiga „Volim da čitam“ Centra za kulturu Grocka je od 2012. … The post X Putujući sajam knjiga „Volim da čitam“ appeared first on Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Sajam knjiga

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Humanitarna predstava “Sedam Snežana i patuljak” večeras u Boru

Izvor: Bor030.net, 10.Maj.2018

Centar za kulturu opštine Bor organizuje humanitarnu dečiju predstavu “7 Snežana i patuljak”, rad dramskog studija pri Centru za kulturu. Predstava će biti odigrana u četvrtak 10. maja u sali Muzičke škole, sa početkom u 20 sati “Ova urnebesna komedija prati zgode i nezgode jedinog preostalog...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.