Vulkan u Ušću: Sećanje na Zorana Radmilovića

Izvor: Glas javnosti, 24.Apr.2011, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vulkan" u Ušću: Sećanje na Zorana Radmilovića

BEOGRAD - Povodom Svetskog dana knjige i autorskih prava i uskršnjih praznika, knjižara "Vulkan" organizovala je mini sajam knjiga u šoping centru "Ušće" na kome će utorak, 26. april, biti posvećen sećanju na našu glumačku veličinu Zorana Radmilovića.

Mini sajam je počeo 22. aprila i do kraja meseca, na štandovima u prizemlju, posetiocima će biti predstavljeni najinteresantniji naslovi, a održavaće se i atraktivne promocije i potpisivanja knjiga u prisustvu eminentnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << autora.

Za one koji nisu ranije imali priliku da kupe knjigu "Zalažem se za laž" koju je o kao omaž svom ocu napisala ćerka legendarnog glumca Zorana Radmilovića Ana, imaće priliku da se od 18 do 20 sati druže sa njom i da dobiju autogram.

"Zalažem se za laž" je knjiga beležaka, pesama, priča i intervjua iz glumčeve zaostavštine koje je odabrala i priredila njegova ćerka Ana. U njoj se mogu naći do sada neobjavljeni fragmenti iz njegovih radnih i privatnih dnevnika, fotografije i kratke vinjete.

Ko dođe na početak druženja sa Anom Radmilović saznaće kako je došlo do toga da se ova knjiga nađe među nama, šta ju je podstaklo da je priredi i gde je bila dok je to radila, a kasnije će odgovarati na sva pitanja prisutnih, bez obzira na šta se ona odnosila, najavili su organizatori. Recenziju za ovu knjigu pisao je Antonije Pušić, alijas Rambo Amadeus.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.