Sajam knjiga u Šoping centru Kragujevac Plaza!

Izvor: Svet, 20.Nov.2014, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam knjiga u Šoping centru Kragujevac Plaza!

Šoping centar Kragujevac Plaza i Mladinska knjiga pozivaju sve ljubitelje knjige i pisane reči na Sajam knjiga koji se održava od 21. do 23. novembra u centralnom holu šoping centra.
Tokom trajanja sajma, kupci će imati priliku da iskoriste specijalan popust od 20% na sva izdanja Mladinske knjige koja nisu na akciji.
Pored omiljenih naslova, posetioce očekuju i specijalni gosti autori koji će potpisivati svoje knjige: Marko Šelić Marčelo u subotu od 17h >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << do 21h i Vesna Dedić u nedelju od 12h do 16h!
Posetite Šoping centar Kragujevac Plaza ovog vikenda i uživajte u nesvakidašnjem druženju sa autorima i kupovini knjiga po specijalnim cenama!
Autor: Mario Badjuk, Life Content
Foto: Promo
Pogledaj vesti o: Sajam knjiga,   Kragujevac

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Sajam knjiga u Šoping centru „Kragujevac Plaza“

Izvor: Šumadija Press, 21.Nov.2014, 12:32

„Kragujevac Plaza“ i „Mladinska knjiga“ organizovaće Sajam knjiga od danas do 23. novembra, u centralnom holu Šoping centra.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.