RTV na Međunarodnom sajmu knjiga u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2019, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTV na Međunarodnom sajmu knjiga u Novom Sadu

Radio-televizija Vojvodine drugu godinu za redom učestvuje na Međunarodnom sajmu knjiga u Novom Sadu. Posetioci će tokom trajanja te manifestacije imati priliku da uživo prate snimanje emisija RTV-a, saznaju više o novim projektima i izdavaštvu Radio-televizije Vojvodine.

U periodu od 5. do 10. marta, sa sajma se emituje Sajamska hronika, svakog radnog dana od 13 časova, nakon čega se, od 13.30 časova emituje emisija "Zajedno u pola dva".

U subotu, 9. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << marta, sa štanda RTV-a, od 13.30 biće uživo emitovana emisija "Vaš RTV", a u nedelju, 10. marta od 15 do 17 časova sledi emisija "Mustre".

Svakog dana od 15 časova, biće snimane emisije redakcija na jezicima nacionalnih zajednica Drugog programa televizije.

Danas, 6. marta, sa početkom od 17 časova, na štandu RTV-a biće predstavljen jubilej - 70 godina Radio Novog Sada. U četvrtak, 7. marta, u istom terminu, biće prezentovano RTV izdavaštvo. Petak će biti posvećen programima za decu i mlade, te od 11.15 časova sledi program redakcije za decu i mlade, a od 17 časova emisija „Puls mladih" Drugog programa televizije.

U okviru Izložbe umetnosti Art Expo, Radio-televizija Vojvodine i Aukcijska kuća Srbinovski prirediće izložbu dela Milete Vitorovića, za koju je izbor dela priredio Sava Stepanov.

Pozivamo Vas da posetite štand Radio-televizije Vojvodine na Međunarodnom sajmu knjiga u Novom Sadu, od 5. do 11. marta u hali Master i da svakodnevno uživo pratite emisije i aktuelnosti sa sajma na RTV1 od 13.30 časova, kao i putem sajta rtv.rs u odeljku Program uživo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.