Izvor: Danas, 25.Nov.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren Sajam knjiga u Nišu

Niš - Niški sajam knjiga i grafike, 51. po redu, svečano je otvoren sinoć pozdravnom besedom književnika Aleksandra Gatalice. Manifestacija se održava u Sportskoj hali Čair i biće otvorena za posetioce do nedelje, 30. novembra.

Na Sajmu učestvuje više od 70 izlagača koji se predstavljaju kroz različite književne žanrove, a svaki dan će biti tematski, odnosno posvećen piscima iz dijaspore, dečijim >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << piscima, slovenskoj mitologiji i slično. Najavljene su i brojne promocije knjiga i gostovanja pisaca, kao i sajamski popusti.

Radno vreme Sajma je od 10 do 20 sati. Cena pojedinačne ulaznice je 100 dinara, a za organizovane posete 50 dinara. Organizator manifestacije je Niški kulturni centar.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.