Marčelo otvara Sajam knjiga u grafike

Izvor: juGmedia, 19.Nov.2012, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marčelo otvara Sajam knjiga u grafike

 NIŠ – Pisac i muzičar Marko Šelić Marčelo svečano će u četvrtak u 18 časova otvoriti 49.Sajam knjiga i grafike u SRC “Čair”. Sajamska manifestacija trajaće do 28.oktobra. Cena ulaznice je 100, a za grupne posete učenika i studenata 50 dinara.

Organizator sajma, Niški kulturni centar, potrudio se da dovede naše najveće i najznačajnije izdavačke i knjižarske kuće.  Biće prisutni i štandovi sa >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << rečnicima i udžbenicima stranih jezika i najnovija izdanja domaće i strane beletristike.

Za kupovinu knjiga svi izdavači su omogućili značajne sajamske popuste, a učenici i studenti imaće vrednu priliku da se snabdeju najnovijim izdanjima knjiga, udžbenika i stručnih publikacija.

Sajam knjiga će pratiti i brojne promocije, književni susreti i razgovori, potpisivanje knjiga od strane naših uglednih pisaca i drugi prateći programi.

I ove godine će biti dodeljene vredne nagrade za posetioce. Izvlačenje nagrada će biti na Niškoj televiziji, u podnevnoj emisiji, dan po zatvaranju sajma.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.