Robert Prosinečki: Nisam strog otac, a to je veliki problem

Izvor: Story, 22.Mar.2018, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robert Prosinečki: Nisam strog otac, a to je veliki problem

Nekadašnji fudbaler, a danas trener, Robert Prosinečki (49) izabran je za novog selektora Fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine. Prosinečki je nekada važio za vrsnog igrača, a sada se nada da će izgraditi i kvalitetnu trenersku karijeru. Uprkos životu pod svetlima reflektora, zarađenom novcu, zvezdanom statusu, Robert nikada nije bio tema bilo kakvih senzaciji niti afera. U ... The post Robert Prosinečki: Nisam strog otac, a to je veliki problem appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki,   Fudbal

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Prosinečki: Odigraćemo dobru utakmicu kakvi god budu uslovi

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Mar.2018

Malo je nezgodno vrijeme, ali bićemo spremni, istakao je Robert Prosinečki, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine uoči sutrašnje prijateljske utakmice s Bugarskom u Razgradu, gdje danas cijeli dana pada snijeg..."Najvažnije je da su svi zdravi. Naša prva utakmica s onim najboljim...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.