Prosinečki: Velika je stvar pobediti Partizan

Izvor: TvojPortal.com, 12.Apr.2012, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki: Velika je stvar pobediti Partizan

Izvor: pressonline
Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki posle pobede nad Partizanom izjavio je da je njegov tim odigrao jednu od boljih utakmica.
- Odigrali smo jednu od boljih utakmica, taktićki i trkački, i na kraju pobedili. Velika je stvar pobediti velikog rivala na njegovom terenu u odličnom ambijentu. Sa dve polu-konre i kontre smo >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << završili utakmicu i to smo vežbali u pripremi za ovaj duel. Ušli smo u željeno finale, Partizan je odigrao odličnio, ali smo ovaj put bili bolji. Oni se nisu možda nadali ovakvoj formaciji, imao sam neku viziju i možda smo ih tu malo iznenadili - istakao je Prosinečki.


On je istakao borbenost svojih igrača, kao i da su pojedini izdržali do kraja i pored povreda koje su ih zadesile.
- Moji momci su pokazali karakter, borbenošću i kvalitetom došli su do velike pobede, svi su prikazali odličnu igru, od prvog do poslednjeg koje je ušao sa klupe. Svi su pokazali ogromnu želju, Kadu čim je ušao je imao problema sa zadnjom ložom, Mijailović se žalio na povredu ali su svi izdržali do kraja - naglasio je Prosinečki i prokomentarisao plasman Borca u finale.
- Koliko je dobro što igramo sa Borcem, sigurno da su i oni kvalitetni čim su pobedili Vojvodinu. Fudbal je to, može biti svašta, ali smo mi favoriti i želimo da osvojimo Kup - završio je Prosinečki.
Napadač crveno-belih Filip Kasalica zadovoljan je odigranim mečom i zahvalio se na fer i korektnoj borbi ekipe iz Humske.
- Naravno da nije bilo lako, ovo je bila vrlo teška utakmica. Imali smo prednost, ali smo osećali teret jer nije bila jednostavna utakmica i ne stojimo baš najbolje sa trofejima. Došli smo sa jednim ciljom - da prođemo u finale. Uspeli smo da izdržimo nalete Partizana, posle toga došli do dva gola i slavili. Čestitke na fer i korektnoj igri protivnika - rekao je Kasalica.Opsirnije procitajte na ovom linku.

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.