Izvor: BanjalukaLive.com, 14.Jan.2013, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagreb: Napadalo 40 centimetara snijega

Novi snježni talas u Zagrebu izazvao je saobraćajni haos, visina snježnog pokrivača iznosi 40 centimetara, a iz uprave najavljuju da bi moglo doći do proglašenja stanja elementarne nepogode ako snijeg i dalje bude padao istim intenzitetom. Na terenu se nalazi svih 210 ekipa zimske službe. Javni gradski prevoz je u zastoju, a taksi je je gotovo nemoguće dobiti. Zbog zimskih uslova saobraćaj je u nekim brdskim dijelovima skraćen ili u potpunosti obustavljen, prenosi Srna. Odjeljenje za upravljanje u hitnim situacijama angažovalo je dobrovoljce pripadnike Specijalističkih jedinica Civilne zaštite i dobrovoljne vatrogasce da, prema razrađenom planu, čiste snijeg u Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/globus/zagreb-napadalo-40-centimetara-snijega.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Zagreb se bori sa snegom

Izvor: Press, 14.Jan.2013

Kancelarija za upravljanje u hitnim situacijama u Zagrebu mobilisala je pripadnike specijalističkih jedinica civilne zaštite grada i dobrovoljne vatrogasce svih 50 društava koja deluju na području grada.. Oni će po planu čistiti sneg u dogovorenim zonama. Po gradskim kvartovima biće na čišćenju...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.