Troje putnika ostaje na liječenju

Izvor: Cafe.ba, 04.Feb.2015, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje putnika ostaje na liječenju

Konzul Srbije u Hrvatskoj Zoran Vasiljević rekao je da će troje državljanina Srbije koji su povrijeđeni prilikom jutrošnjeg prevrtanja "Lastinog" autobusa u Hrvatskoj ostati na liječenju u toj zemlji, dok će ostalih 14 putnika biti vraćeno u Srbiju.

Vasiljević je posjetio putnike koji su hospitalizovani u Opštoj bolnici u Sisku i obećao im svu potrebnu pomoć u nastavku liječenja i transport u Srbiju, prenose beogradski mediji.

"Lastin" autobus kojim će putnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << biti vraćeni u Srbiju je već upućen u Hrvatsku.

Svi putnici su pregledani i dobili su suvu odjeću, s obzirom na to da se nesreća dogodila blizu rijeke, rekao je Vasiljević.

On je naglasio da je vozač autobusa odveden na analizu krvi, a vozilo će biti upućeno na tehnički pregled. "Prtljag i lične stvari, uključujući pasoše, će nakon popisa policije biti vraćeni putnicima", rekao je Vasiljević.

"Lasta" je prethodno saopštila da, prema nezvaničnim informacijama, niko od 12 povrijeđenih putnika nije životno ugrožen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila kada se autobus sa 17 putnika i dva vozača prevrnuo jutros oko 3.30 časova.

Hrvatski mediji navode da se saobraćajna nezgoda dogodila kod Popovače u Sisačko-moslovačkoj županiji.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.