Sneg izazvao velike probleme košarkašima Zrinjskog

Izvor: Blic, 13.Feb.2018, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sneg izazvao velike probleme košarkašima Zrinjskog

Obilne snežne padavine izazvale su velike probleme košarkašima Zrinjskog koji se nalaze na putu za Cetinje, gde večeras igraju susret ABA 2 lige protiv Lovćena.

Ekipa Zrinjskog trebala je doputovati u Cetinje oko 12 sati, ali obilan sneg koji pada u Crnoj Gori produžio je putovanje za nekoliko sati, saznaje Fena od media direktora Zrinjskog Darke Smiljanića.

- Trebali smo stići u podne u hotel u Cetinju, te imati ručak i dnevni odmor, ali vremenska nepogoda je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poremetila sve. Ekipa se oko 14 časova probila do Podgorice gde će ručati, a nakon toga bi trebali krenuti prema Cetinju koje je udaljeno oko 35 kilometara od glavnog grada Crne Gore - kazao je Smiljanić.

Iz Zrinjskog zahvaljuju čelnicima Lovćena koji su učinili sve što je u njihovoj moći da mostarski košarkaši sretno stignu na odredište, a kako sada stvari stoje, susret će se odigrati u planiranom terminu od 18 časova.

Večerašnja utakmica od velikog je značaja za Zrinjski koji lovi jedno od četiri prva mesta koja vode na završni turnir ABA 2 lige.

Na vrhu tabele s omerom 11-5 trenutno su Borac Čačak i Krka, Vršac i Primorska imaju omer 11-6, dok je Zrinjski na omeru 10-6 uz utakmicu manje u odnosu na četiri prve ekipe.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.