Dvoje djece stradalo u betonari

Izvor: BanjalukaLive.com, 31.Maj.2015, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje djece stradalo u betonari

Danas u poslijepodnevnim satima u krugu betonare Nexe u ulici Safeta Zajke u sarajevskom naselju Briješće (opština Novi Grad) došlo je do tragedije u kojoj je smrtno stradalo dvoje djece. Prilikom obrušavanja pijeska stradao je petogodišnji dječak i desetogodišnja djevojčica. "Na mjesto događaja su izašli policijski službenici, kao i ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć. Ljekar je u 16:35 sati konstatovao smrt dječaka, a u 17:57 sati smrt djevojčice", potvrdio je za Klix.ba Irfan >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << Nefić, portparol MUP-a Kantona Sarajevo. On je dodao kako je o ovom nesretnom slučaju obavješteno Tužilaštvo Kantona Sarajevo čiji će tužilac izaći na mjesto događaja kako bi rukovodio uviđaj koji će obaviti policijski službenici Kantona Sarajevo.

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Tragedija u Sarajevu, dvoje dece zatrpao pesak

Izvor: RTS, 31.Maj.2015

Dvoje dece poginulo je u sarajevskom naselju Briješće kada se na njih obrušio pesak u betonjerki "Nekse". . U nesreći, koja se dogodila u poslepodnevnim časovima u krugu fabrike betona, poginuli su petogodišnji dečak...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.