Tragedija u Sarajevu, dvoje dece zatrpao pesak

Izvor: RTS, 31.Maj.2015, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Sarajevu, dvoje dece zatrpao pesak

Dvoje dece poginulo je u sarajevskom naselju Briješće kada se na njih obrušio pesak u betonjerki "Nekse".
U nesreći, koja se dogodila u poslepodnevnim časovima u krugu fabrike betona, poginuli su petogodišnji dečak i desetogodišnja devojčica.

"Na mesto događaja izašli su policijski službenici, kao i ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć. Lekar je u 16.35 časova konstatovao smrt dečaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a u 17.57 devojčice", potvrdio je za portal Kliks portparol MUP-a Kantona Sarajevo Irfan Nefić.
Kako Kliks saznaje, reč je o bratu i sestri, deci jednog od zaposlenih u betonjerki, koji su se igrali ukrugu fabrike, gde ih je zatrpao pesak.
U toku je uviđaj i akcija izvlačenja tela.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA U SARAJEVU: Dvoje dece poginulo u krugu fabrike betona!

Izvor: Kurir, 31.Maj.2015

Poginuli su desetogodišnja devojčica i petogodišnji dečak...SARAJEVO - Dvoje dece je poginulo u sarajevskom naselju Briješće kada se na njih obrušio pesak u krugu fabrike betona "Nexe", saopštio je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Irfan Nefić...Nefić je agenciji...

Nastavak na Kurir...

Tragedija u Sarajevu: Dvoje dece poginulo u betonjerki

Izvor: Večernje novosti, 31.Maj.2015

U krugu betonjerke Nexe u ulici Safeta Zajke u sarajevskom naselju Briješće dogodila se tragedija u kojoj je smrtno stradalo dvoje dece. Prilikom obrušavanja peska, u betonjerki poginuo je petogodišnji dečak i desetogodišnja devojčica, javlja portal klix.ba. "Na mesto događaja su izašli policijski...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.