Za skidanje crne magije pola miliona evra

Izvor: B92, 01.Okt.2020, 13:38

Za skidanje "crne magije" pola miliona evra

Plav -- Tri osobe iz Plava počinile su krivično delo prevare tako što su za navodno skidanje "crne magije" uzeli od dvoje ljudi više od pola miliona evra.

Policija je protiv njih podnela kriviče prijave za krivično delo prevare.

Sumnja se da su oni doveli u zabludu dve osobe tako što su jednu naveli da plati 57.000 američkih dolara, a drugu naveli da im da između 430.000 i 500.000 evra, sve to za skidanja "crne magije", saopšteno je iz Uprave policije.

Sumnja se da su oni krivično delo počinili u periodu od 2017. do 2020. godine, a u nameri sticanja protivpravne imovinske koristi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OJADILI ŽENE ZA POLA MILIONA EVRA Uhapšene tri osobe u Crnoj Gori zbog prevare, obećali da će im SKINUTI CRNU MAGIJU

Izvor: Blic, 01.Okt.2020

Službenici crnogorske Uprave policije su u Plavu podneli krivičnu prijavu protiv lica čiji su inicijali H. H. (24), A. H. (46) i S. H. (46) zbog sumnje da su kao saizvršioci počinili krivično delo prevara.

Nastavak na Blic...

Krivične prijave protiv Plavljana: Uzeli skoro pola miliona eura za skidanje “crne magije”?

Izvor: SandzakPress.net, 01.Okt.2020

Plavljani Heika (24), Adnan (46) i Semira Huseinović (46) osumnjičeni su da su, kao saizvršioci, prevarili dvije osobe za oko pola miliona eura, nudeći im usluge skidanja “crne magije”. Iz Uprave policije saopštili su da su protiv njih podnijeli krivičnu prijavu zbog krivičnog djela prevara. “Ova...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.