Uhapšen prvoosumnjičeni za napad na poslanika Sobranja

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Maj.2017, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen prvoosumnjičeni za napad na poslanika Sobranja

Makedonska policija uhapsila je glavnog osumnjičenog za napad na poslanika i lidera Alijanse za Albance Zijadina Selu, objavio je danas makedonski portal na albanskom Koha.

Navodi se da je Kire Georgijevski, glavni osumnjičeni za napad na Selu tokom nasilnog upada demonstranata u Sobranje Makedonije, uhapšen rano jutros, a da je sa njim uhapšen i njegov otac kao saučesnik.

Georgijevski i njegov otac, navodi Koha pozivajući se na policijske izvore, vide se na više >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << snimaka bezbednosnih kamera u parlamentu kako udaraju Selu u lice. Na snimku se vidi i kako pet osoba vuku onesvešćenog Selu, krvavog lica, kroz hodnik skupštine.

Prilikom pretresa kuće Georgijevskog policija je pronašla i zaplenila kao dokazni materijal odeću osumnjičenih koju su nosili tokom dešavanja u parlamentu, na kojoj ima vidljivih tragova krvi, kao i tri mobilna telefona.

Tokom nasilnog upada pristalica VMRO DPMNE u Sobranje Makedonije 27. aprila povređeno je više poslanika parlamentarne većine, među kojima je Zijadin Sela najozbiljnije. Lider Alijanse za Albance, koji je zadobio ozbiljne povrede glave, pušten je u subotu, 6. maja, na kućno lečenje.

Policija je, prema medijima, identifikovala i trećeg napadača na Selu, koji se ne vidi na snimcima iz Sobranja objavljeni na medijima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen prvoosumnjičeni za napad na poslanika Sobranja

Izvor: B92, 10.Maj.2017

Skoplje -- Makedonska policija uhapsila je glavnog osumnjičenog za napad na poslanika i lidera Alijanse za Albance Zijadina Selu, objavio je danas portal Koha...Navodi se da je Kire Georgijevski, glavni osumnjičeni za napad na Selu tokom nasilnog upada demonstranata u Sobranje Makedonije, uhapšen...

Nastavak na B92...

Uhapšen glavni osumnjičeni za napad na Zijadina Selu

Izvor: N1 televizija, 10.Maj.2017

Makedonska policija uhapsila je glavnog osumnjičenog za napad na poslanika i lidera Alijanse za Albance Zijadina Selu, objavio je makedonski portal na albanskom Koha...Navodi se da je Kire Georgijevski, glavni osumnjičeni za napad na Selu tokom nasilnog upada demonstranata u Sobranje Makedonije, uhapšen...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.