Put u Crnoj Gori odblokiran, tri osobe privedene

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Maj.2020, 16:20

Put u Crnoj Gori odblokiran, tri osobe privedene

Saobraćaj na magistralnom putu Berane – Andrijevica – Plav, u mjestu Slatina, koji je bio više sati blokiran, normalizovan je nakon intervencije policije i tri osobe su privedene, kazali su iz Uprave policije za Radio Slobodna Evropa. Oni su precizirali da uprkos upozorenjima građani nisu htjeli da se raziđu, nakon čega je upotrijebljen suzavac. Građani Berana i Andrijevice blokirali su magistralni put u znak protesta zbog privođenja vladike Joanikija i sedam sveštenika Srpske...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Tri osobe uhapšene tokom deblokade puta Berane-Andrijevica

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Maj.2020

PODGORICA - Nakon višesatne blokade regionalnog puta Berane - Andrijevica, zbog hapšenja vladike Joanikija i sedam sveštenika SPC i intervencije policije, tri osobe su privedene, a saobraćaj je normalizovan.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.