Pula opet poplavljena

Izvor: S media, 25.Sep.2010, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pula opet poplavljena

Pula je opet pod vodom, nakon što je na tom područu prošle noći palo 160 litara kiše po kvadratnom metru, a zbog izlivanja vode zatvoreni su i neki od puteva u Istri.

Na najkritičnijim mestima u gradu vatrogasci su celu noć ispumpavali vodu iz poplavljenih zgrada i kuća.

Problema ima i na takozvanom Istarskom ipsilonu, kod odmorišta Bale, gde je uspostavljena privremena regulacija saobraćaja, navela je Hrvatska televizija.

Kiša >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koju su najavili meteorolozi od jutros pada u Sloveniji i zapadnim delovima zemlje, što će značiti porast nivoa reke Save koja je pre nedelju dana poplavila sela oko Zagreba i Velike Gorice.

Visina vodenog talasa neće biti takva kao prošlog vikenda.

"Hrvatske vode" već su počele pripreme za dolazak novog vodenog talasa, a osim sistema za uzbunjivanje stanovništva, u pripravnosti su i vojska i policija.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sloveniji preti opasnost od novih poplava

Izvor: SrbijaNet.rs, 25.Sep.2010

Kiša od noćas ponovo pada u Sloveniji, a meteorolozi ne isključuju mogućnost novih poplava, preneli su slovenački mediji. Državna agencija za životnu sredinu izdala je saopštenje o povećanom nivou reka u zapadnim i centralnim delovima zemlje i o mogucnosti manjih poplava tokom današnjeg

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Potopljena Pula, Slovenija ponovo ugrožena

Izvor: Vesti-online.com, 25.Sep.2010

Pula je opet pod vodom, pošto je na tom područu prošle noći palo 160 litara kiše po kvadratnom metru, a zbog izlivanja vode zatvoreni su i neki od puteva u Istri...U centru Pule voda je ispumpana sa saobraćajnica, a najteže je na području Štinjana i Valbandona gde je voda u podrumima visoka...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.