Pula, državljanin Srbije preminuo pošto je spasao sina iz mora

Izvor: RTS, 30.Jun.2017, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pula, državljanin Srbije preminuo pošto je spasao sina iz mora

Državljanin Srbije koga su juče talasi u Gortanovoj uvali u Puli bacili na stene nakon što je skočio u more da spase sina, danas je podlegao povredama, javlja portal "Glas Istre".
Kako je preneo Glas Istre, 40-godišnji muškarac se juče oko 12.20 umalo utopio u uzburkanom moru, nošen jakim talasima koji su ga bacali na stene.

Nakon što su dvojica pulskih spasilaca uskočila u more >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i izvukla ga, bio je bez svesti i nije mogao da mu se oseti puls.
Navodi se da su se na plaži našle i dve lekarke, a brzo je došla ekipa hitne pomoći i započela s reanimacijom.
Gotovo pola sata su pokušavali da muškarca vrate u život i konačno i uspeli, a potom je prevezen u bolnicu, u kojoj je danas preminuo.
On se u moru našao želeći da spase 12-godišnjeg sina kojeg je, dok je fotografisao sa stene, u more povukao talas.
Otac je odmah skočio za njim te su zajedno počeli da plivaju prema obali kroz velike talase.
Sin je bolje prošao od oca, s nekoliko ogrebotina, ali je bio u velikom šoku, pa je i on prevezen u bolnicu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

TRAGEDIJA U PULI: Spasao sina davljenja, preminuo u bolnici

Izvor: Večernje novosti, 30.Jun.2017

Državljanin Srbije star 40 godina teško povređen u uzburkanom moru Gortanovoj uvali, nošen jakim talasima koji su ga bacali na stene. Spasao dete, završio u Opštoj bolnici, gde je jutros preminuo DRŽAVLjANIN Srbije star 40 godina koji je juče u Puli povređen, kada je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.