UHAPŠEN NASILNIK Prebio nevenčanu ženu pa je ugrizao za ruku!

Izvor: Blic, 21.Jun.2017, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN NASILNIK Prebio nevenčanu ženu pa je ugrizao za ruku!

Niška policija u saradnji sa Osnovnim javnim tužialštvom uhapsila je N. N. (31) iz Beograda zbog postojanja sumnje da je juče, u iznajmljenom stanu u Nišu, pretukao svoju tridesetčetvorogodišnju nevenčanu suprugu, naneo joj povrede po telu i licu i ugrizao za nadlakticu desne ruke.

Policija je odmah pronašla osumnjičenog, koji je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 časova zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici nakon čega će biti sproveden >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

- U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici, policija je osumnjičenom izrekla hitnu meru privremene zabrane prilaska i komunikacije sa žrtvom o čemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu - saopštila je niška policija.

Kako nezvanično saznajemo, pretučena žena je smeštena u Sigurnu kuću u Nišu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grizao i tukao nevenčanu suprugu: Uhapšen Beograđanin u Nišu

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jun.2017

Niška policija u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom uhapsila je N. N. (31) iz Beograda zbog nasilja u porodici...Kako je saopštila Policijska uprava, on je juče u iznajmljenom stanu u Nišu pretukao svoju nevenčanu suprugu nanevši joj povrede po telu i licu i ugrizao je za nadlakticu desne...

Nastavak na Telegraf.rs...

NASILJE U PORODICI Pretukao suprugu i pretio joj da će je ubiti

Izvor: Blic, 21.Jun.2017

Boljevaćka policija uhapsila je N.P.(43) iz okoline tog mesta zbog postojanja osnovne sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici i neovlašćeno držanje opojnih droga...Osumnjičeni muškarac je tukao svoju suprugu i naneo joj lake telesne povrede, pri tom preteći joj kako će je ubiti....

Nastavak na Blic...

Uhapšen muškarac zbog sumnje da je tukao i grizao ženu

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jun.2017

Zbog sumnje da je pretukao ženu sa kojom je stanovao u istom stanu u Nišu, uhapšen je 31-godišnji muškarac iz Beograda, saopštili su u Policijskoj upravi Niš.

Nastavak na JužneVesti.com...

Još jedna žrtva nasilja u porodici: Nasilnik pretukao nevenčanu suprugu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2017

Brzom rekacijom policije osumnjičeni za napad uhapšen..N.N. (31) iz Beograda uhapšen je od strane niške policije, a sve u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom zbog postojanja sumnje da je juče, u iznajmljenom stanu u Nišu, pretukao svoju tridesetčetvorogodišnju nevenčanu suprugu. Žena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.