Poništeni izbori u Srebrenici i Doboju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Jan.2021, 14:35

Poništeni izbori u Srebrenici i Doboju

Centralna izborna komisija (CIK) Bosne i Hercegovine poništila je izborne rezultate za 26 od 28 birališta za Srebrenicu kao i 89 od ukupno 108 birališta u Doboju. Za odluku o poništavanju izbora glasalo je šest članova CIK-a Željko Bakalar, Irena Hadžiabdić, Ahmet Šantić, Jovan Kalaba, Suad Arnautović i Vanja Bjelica - Prutina. Vlado Rogić je jedini bio protiv. Na sjednici CIK-a u četvrtak 21. januara predočene su mnogobrojne malverzacije u vezi glasanja u ove dvije opštine. Krivične...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BiH u tri

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Jan.2021

CIK BiH donio odluku o poništavanju rezultata lokalnih izbora održanih 15 . novembra - za 26 od 28 birališta za Srebrenicu, te za 89 od ukupno 108 birališta u Doboju. I dalje je u centru pažnje jučerašnja inauguracija američkog poredsjednika Bajdena.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.