Policija intervenisala, bager ušao na gradilište

Izvor: Večernje novosti, 15.Feb.2019, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija intervenisala, bager ušao na gradilište

Uz asistenciju policije, na gradilište vrtića u Baru jutros je ušao bager, nakon što su sinoć građani sprečili uvođenje mehanizacije u dvorište gimnazije u kome se gradi vrtić Uz asistenciju policije, na gradilište vrtića u Baru jutros je ušao bager, nakon što su sinoć građani sprečili uvođenje mehanizacije u dvorište gimnazije u kome se gradi vrtić.Građani Bara i jutros su se okupili ispred gradilišta, ali nisu mogli da spreče ulazak bagera, prenela >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je RTCG.PROČITAJTE JOŠ: Sukob protestanata i policije u BaruGrupa od 30-tak građanskih aktivista blokirala je sinoć ulaz na gradilište vrtića kod gimnazije "Niko Rolović", da bi sprečili ulazak bagera.Građani svake nedelje protestuju zbog više od 90 čempresa koji su 17. januara posečeni zbog vrtića koji treba da se izgradi u dvorištu Gimnazije.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Bar: Tri protesta u jednom danu - „Svi smo Ivana“

Izvor: Večernje novosti, 16.Feb.2019, 02:57

Građani Bara okupili su se u petak uveče i po treći put u istom danu, kako bi protestovali zbog jutrošnje policijske intervencije na gradilištu kod Gimnazije, posle čega je trudna sugrađanka izgubila bebu Bar - Treće protestnookupljanje građana Bara u jednom danu, 15.februara,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.