Osuđenik pobegao iz bolnice u Nikšiću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2020, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osuđenik pobegao iz bolnice u Nikšiću

Usled nepažnje obezbeđenja osuđenik D.S. pobegao je iz Specijalne bolnice za plućne bolesti "Dr Jovan Bulaić" u Nikšiću, saopšteno je iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Navodi se da će službenik obezbeđenja koji je juče, u trenutku bekstva osuđenika, bio na dužnosti biti suspendovan.

Osuđenik D. S. se nalazio na bolničkom lečenju, a nepravosnažnom presudom je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 14 meseci zbog izvršenja krivičnog dela teška >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << krađa i falsifikovanje isprave.

Navodi se da su lečenje osuđenog kontinuirano obezbeđivala po dva službenika Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

O ovom događaju je obavešten sud koji je beguncu izrekao meru pritvora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Osuđenik pobegao iz bolnice u Nikšiću

Izvor: RTS, 28.Feb.2020

Usled nepažnje obezbeđenja osuđenik D.S. pobegao je iz Specijalne bolnice za plućne bolesti "Dr Jovan Bulaić" u Nikšiću, saopšteno je iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija. . Osuđenik D. S. se nalazio na bolničkom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.