Nema dokaza protiv Vučurevića

Izvor: B92, 19.Maj.2013, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema dokaza protiv Vučurevića

Zagreb -- Tužilaštvo BiH obustavilo je istragu protiv ratnog gradonačelnika Trebinja Božidara Vučurevića navodno zbog nedostatka dokaza, preneo je "Večernji list".

Sam Vučurević kaže da je Tužilaštvo donelo naredbu o obustavljanju istrage protiv njega.

Vučurević je osumnjičen da je počinio zločine protiv čovečnosti u delu koji se odnosi na progon Bošnjaka od 1992. do 1995. godine u Trebinju.

Istraga je, kako se navodi, navodno obustavljena zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nedostatka dokaza. Vučurević je izjavio da se Tužilaštvu BiH u Sarajevu odazvao bez ikakve bojazni.

"Tužilaštvo je 9. maja zasedalo po tom pitanju i uvidom u dokumentaciju utvrdilo da je zaista istina sve ono što sam pričao tako da je donelo naredbu o obustavljanju istrage", rekao je Vučurević za portal “Trebinje danas”.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tužilaštvo BiH obustavilo istragu protiv Vučurevića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Maj.2013

Tužilaštvo BiH obustavilo je istragu protiv ratnog gradonačelnika Trebinja Božidara Vučurevića navodno zbog nedostatka dokaza, preneo je “Večernji list”. Sam Vučurević kaže da je Tužilaštvo donelo naredbu o obustavljanju istrage protiv njega. Vučurević je osumnjičen da je počinio...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.