NI: Poslednja nada za štrajkače

Izvor: OkRadio.rs, 05.Feb.2016, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NI: Poslednja nada za štrajkače

Radnici nekadašnjih državnih preduzeća čekaće u Gradskoj kući poziv gradonačelnika Niša Zorana Perišića koji bi u Beogradu trebalo da razgovara sa predstavnicima nekoliko ministarstva o isplati zaostalih plata, kaže Zoran Nešić, bivši radnik MIN-a koji štrajkuje glađu. Nešić kaže da će se on i njegove kolege kao i svakog petka okupiti ispred Gradske kuće, ali da odatle neće ići dok im gradonačelnik ne javi šta je dogovoreno. Koliko ja znam on bi trebalo da obiđe 3 ministarstva i da se vidi konačno kako da se reši ovaj naš problem. Mi ćemo biti tu i čekaćemo od njega fono-izveštaj.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Perišić ipak nije otišao u Beograd, štrajk glađu se nastavlja

Izvor: JužneVesti.com, 05.Feb.2016

Iako su se radnici nekadašnjih državnih preduzeća nadali da će gradonačelnik Niša Zoran Perišić danas razgovarati o njihovim problemima sa predstavnicima ministarstva u Beogradu, to se nije desilo, a bivši radnik MIN-a Zoran Nešić nastavio je da štrajkuje glađu.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.