Muškarac iz Bratunca uhapšen zbog pretnji Vučiću i Mariću

Izvor: RTS, 30.Okt.2019, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac iz Bratunca uhapšen zbog pretnji Vučiću i Mariću

Na području Bratunca pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminal MUP-a Republike Srpske uhapsili su muškarca zbog sumnje da je preko društvenih mreže pretio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i uredniku i novinaru televizije "Hepi" Milomiru Mariću i Jovani Grgurević. 
Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP Republike Srpske lišili su slobode lice M.M. iz >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Bratunca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljeni promet oružja ili eksplozivnih materija, izjavila je načelnik Odeljenje za odnose sa javnošću MUP-a RS Mirna Miljanović.
"Postupajući po zahtevu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, utvrđeno je da je ovo lice na društvenoj mreži Fejsbuk napravilo više objava u kojima je uputio prijetnje predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i uredniku i novinarki televizije 'Hepi' Milomiru Mariću i Jovani Grgurević", istakla je Miljanovićeva, prenosi RTRS.
Prema njenim rečima, policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminal MUP-a Republike Srpske, u saradnji sa Policijskom upravom Zvornik, izvršili su pretres objekata koje koristi lice lišeno slobode, odakle su izuzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa navedenim krivičnim delima.
Sve aktivnosti se provode pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, dodala je Miljanovićeva.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.