Uhapšen muškarac u Bratuncu zbog pretnji Vučiću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2019, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen muškarac u Bratuncu zbog pretnji Vučiću

U Bratuncu je uhapšen M. M. iz tog mesta zbog pretnji upućenih preko društvenih mreža predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i uredniku televizije "Happy" Milomiru Mariću, saopštila je danas načelnica Odeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović.

"Postupajući po zahtevu MUP-a Srbije, utvrđeno je da je ovo lice na društvenoj mreži Facebook napravilo više objava u kojima je uputio pretnje predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i uredniku i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << novinarki televizije "Happy" Milomiru Mariću i Jovani Grgurević", istakla je Miljanovićeva, prenose Nezavisne.

Prema njenim rečima, policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske, u saradnji sa Policijskom upravom Zvornik, izvršili su pretres objekata koje koristi M. M., odakle su oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa navedenim krivičnim delima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.