Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2023, 14:41

Ministri Begović i Jovanović sastali se ministrom Budimirom

U okviru posete Vlade Republike Srbije Republici Srpskoj, ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Željko Budimir primio je danas ministarku nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelenu Begović i ministra informisanja i telekomunikacija Mihaila Jovanovića. Na sastanku je razgovarano o svim aspektima dobre saradnje u oblasti nauke, tehnološkog razvoja, inovacija i informaciono komunikacionih tehnologija Srpske i Srbije, saopštilo je Ministarstvo nauke Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jačanje saradnje Srbije i Republike Srpske u oblastima IKT i nauke

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Avg.2023

SRBIJA – Ministar informisanja i telekomunikacija Mihailo Jovanović i ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović razgovarali su u Banjaluci sa ministrom za naučno-tehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Željkom Budimirom, saopšteno...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.