Medojević: Pranje Šarićevog novca u C.Gori

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jan.2014, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medojević: Pranje Šarićevog novca u C.Gori

Poslanik Demokratskog fronta Nebojša Medojević rekao je da bi Agencija za nacionalnu bezbednost, Tužilaštvo i Agencija za pranje novca trebalo da kontrolišu poreklo novca kompanija koje su dostavile ponude za kupovinu imovine Kombinata aluminijuma Podgorica (KAP), jer smatra da je to način da se "opere novac" klana Darka Šarića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Medojević: Pranje Šarićevog novca u Crnoj Gori

Izvor: Blic, 12.Jan.2014

Poslanik Demokratskog fronta Nebojša Medojević rekao je da bi Agencija za nacionalnu bezbednost, Tužilaštvo i Agencija za pranje novca trebalo da kontrolišu poreklo novca kompanija koje su dostavile ponude za kupovinu imovine Kombinata aluminijuma Podgorica (KAP), jer smatra da je to način da se...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.