Mediji: Gruevski podneo ostavku!

Izvor: BKTV News, 12.Nov.2017, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Gruevski podneo ostavku!

Lider makedonske VMRO-DPMNE Nikola Gruevski rešio je da podnese ostavku na funkciju predsednika te stranke, objavio je makedonski portal Civilmedia.mk.

Kako se navodi na portalu, Gruevski je već doneo tu odluku i razmišlja samo o datumu kada će je objaviti.

Gruevski tvrdi da država prisluškuje članove njegove stranke!

FOTO: Flickr

Izvor portala tvrdi da je Gruevski nakon poraza na nedavno održanim lokalnim izborima bio >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pod velikim pritiskom svojih saradnika koji smatraju da on treba da preuzme odgovornost za izborne rezultate i podnese ostavku.

Makedonija: Tužilaštvo traži zamrzavanje imovine stranke Nikole Gruevskog!

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Gruevski podnosi ostavku na čelu VMRO-DPMNE?

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Nov.2017

SKOPLJE - Lider makedonske VMRO-DPMNE Nikola Gruevski riješio je da podnese ostavku na funkciju predsjednika te stranke, objavio je makedonski portal Civilmedia.mk...Kako se navodi na portalu, Gruevski je već donio tu odluku i razmišlja samo o datumu kada će je objaviti...Izvor portala tvrdi da je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.