Krivokapić nastavlja pregovore o rekonstrukciji vlade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2021, 08:18

Krivokapić nastavlja pregovore o rekonstrukciji vlade

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić nastavlja danas pregovore o rekonstrukciji Vlade sa predstavnicima partija parlamentarne većine.

Planirano je da Krivokapić razgovara sa predstavnicima Demokratske Crne Gore, Građanskog pokreta URA, Saveza građana CIVIS i DEMOS-a, navodi RTCG.

Iz Demokratske Crne Gore saopštili su da će na pregovorima sa Krivokapićem tu partiju predstavljati poslanici Momo Koprivica i Boris Bogdanović.

Kako je navedeno, oni će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zameniti predsednika partije Aleksu Bečića koji se nalazi u Švajcarskoj, gde će boraviti do 3. oktobra.

Krivokapić je juče razgovarao sa predstavnicima Nove Srpske demokratije, Demokratske narodne partije, Pokreta za promene, Socijalističke narodne partije, Prave Crne Gore, Ujedinjene Crne Gore i Radničke partije.

Predsednik Demokratske narodne partije, članice Demokratskog fronta, Milan Knežević izjavio je juče nakon razgovora da način na koji vlada funkcioniše nije održiv i da je potrebno naći rešenje za izlazak iz krize, ne isključujući i mogućnost raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora.

Šef poslaničkog kluba Pokreta za promjene Branko Radulović rekao je da je, u razgovoru sa premijerom o rekonstrukciji aktuelne vlade, ponudio da taj pokret dobije potpredsedničko mesto za demokratsku tranziciju.

Radulović je naveo da bi to mesto trebalo da pripadne predsedniku PzP Nebojši Medojeviću.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Krivokapić nastavlja pregovore o rekonstrukciji vlade

Izvor: B92, 02.Okt.2021

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić nastavlja danas pregovore o rekonstrukciji Vlade sa predstavnicima partija parlamentarne većine...Planirano je da Krivokapić razgovara sa predstavnicima Demokratske Crne Gore, Građanskog pokreta URA, Saveza građana CIVIS i DEMOS-a...Iz Demokratske Crne Gore...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.