Kristalina Georgijeva jedini kandidat za šeficu MMF

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Sep.2019, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristalina Georgijeva jedini kandidat za šeficu MMF

Bugarka Kristalina Georgijeva, sada broj dva u Svetskoj banci, jedini je kandidat za mesto šefa Međunarodnog monetarnog fonda, gde će zameniti Kristin Lagard, saopštio je danas MMF, prenosi AFP. Kristin Lagard je podnela ostavku na to mesto da bi preuzela vođstvo Evropske centralne banke. "Period podnošenja kandidatura za mesto generalnog direktora je završen u petak, 6. septembra. Jedina kandidatkinja, Kristalina Georgijeva, sadašnja generalna direktorka Svetske banke i bugarska...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kristalina Georgijeva jedini kandidat za šeficu MMF-a

Izvor: Danas, 09.Sep.2019

Bugarka Kristalina Georgijeva, sada broj dva u Svetskoj banci, jedini je kandidat za mesto šefa Međunarodnog monetarnog fonda, gde će zameniti Kristin Lagard, saopštio je danas MMF. Članak Kristalina Georgijeva jedini kandidat za šeficu MMF-a se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.