Greškom ubio ženu iz Srbije pa izvršio samoubistvo

Izvor: Večernje novosti, 24.Jan.2014, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Greškom" ubio ženu iz Srbije pa izvršio samoubistvo

Mladen Danilović (30) ubio je noćas ženu koja je prenoćila u ugostiteljskom objektu Apolon u mestu Prisoje u opšini Jezero, posle čega je izvršilo samoubistvo, javlja klix.ba. Prema nezvaničnim informacijama, mladić je "greškom" ubio žensku osobu iz Srbije, jer je navodno hteo da se obračuna sa svojom devojkom koja radi u tom objektu. Ova tragedija dogodila oko 03:00 sata. Danilović je nakon što je usmrtio ženu iz Srbije ispalio hitac sebi u glavu. Uviđaj je u toku.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žena iz Vrbasa ubijena u BiH: Upucana greškom, ubica izvršio samoubistvo

Izvor: Blic, 24.Jan.2014

Mladen Danilović (29) ubio je protekle noći ženu koja je prenoćila u ugostiteljskom objektu Apolon u mestu Prisoje u opštini Jezero, nakon čega je izvršio samoubistvo...Banjalučki mediji su javili da je Danilović nameravao da se obračuna sa svojom devojkom, ali je greškom pucao u Biljanu Paić...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.