Dvoje stradalo u Nacionalnom parku Krka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2019, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje stradalo u Nacionalnom parku Krka

Na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku "Krka", danas su nastradale dve osobe iz zasad još neutvrđenih razloga.

Nakon dojave posetilaca Parka, odmah su obaveštene nadležne službe, izvestili su iz NP Krka, prenela je "Slobodna Dalmacija".

U toku je istraga PU šibensko-kninske na terenu kako bi se utvrdile okolnosti nesrećnog događaja te identitet stradalih.

Direktorka JU "NP Krka" u svoje lično ime i u ime Ustanove, izražava duboko saučešće porodici i prijateljima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA U NACIONALNOM PARKU KRKA: Muškarac i žena nađeni MRTVI na dnu jezera, niko ne zna kako su stradali

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2019

Na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku "Krka", u subotu su smrtno stradale dve osobe iz zasad još neutvrđenih razloga, javlja Slobodna Dalmacija...Policija je u 15.38 sati primila dojavu od čuvara Nacionalnog parka da su se na dubini od tri metra utopile dve osobe...Kako lokalni portal...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.