Njena ruka u njegovoj: U Nacionalnom parku Krka utopili se studentkinja i stariji muškarac!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2019, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njena ruka u njegovoj: U Nacionalnom parku Krka utopili se studentkinja i stariji muškarac!

Navodno je reč o Koreancima koji su u Nacionalni park stigli rent-a-karom.

Utopljenici čija su tela juče pronađena u Nacionalnom parku Krka su stariji muškarac i mlađa ženska osoba, navodi policija. U toku je postupak identifikacije, a ni obdukcija još nije završena tako da se još ne zna ni uzrok smrti.

Tokom uviđaja policija je pronašla predmete i isprave koji bi mogli da upućuju na identitet, ali ipak policija nema ništa službeno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Mediji pišu kako se radi o Koreancima koji su u Nacionalni park stigli rent-a-karom.

- U šumici kod vodopada pronašli su njihove stvari, njen indeks, koji pokazuje da je devojka 1998. godište. Pronašli su i njihove ulaznice za Krku koje su im izdate u subotu u 13.20 h. Tela su im pronađena na 20 cm jedno od drugoga. Njegova dokumenta nisu pronađena, pa je moguće da su ostali u automobilu na parkingu.

Podsetimo, juče su na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku Krka na dubini od tri metra pronađena beživotna tela žene i muškarca. Policija je u 15.38 primila dojavu čuvara iz Nacionalnog parka Krka da su se na dubini od tri metra utopile dve osobe. Čuvara su, prema dostupnim informacijama, o tragediji obavestili posetioci Nacionalnog parka.

Kako je javio portal Morski.hr, tela je pronašla osoba koja je na tom području ronila s maskom.

- Bili su na rečnom dnu i držali su ruku u ruci. Zasad nije poznato kad su se utopili.

Navodno se radi o turistima iz Azije, ali u kakvom su odnosu bili, jesu li putovali sami ili u grupi, zasad nije otkriveno.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.