Dodik: Sastanak sa predstavnicima partija 9. oktobra

Izvor: RTS, 06.Okt.2015, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Sastanak sa predstavnicima partija 9. oktobra

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik zakazao je za petak 9. oktobar, sastanak predstavnika vodećih entitetskih političkih partija i nosilaca vlasti na nivou Srpske i njenih zvaničnika na nivou Bosne i Hercegovine, na kojem će se razmatrati aktuelna situacije u RS i BiH, prenosi Fena.
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik je novinarima u Banjaluci precizirao da su pozvani predstavnici >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << SNSD-a, DNS-a, SP-a, SDS-a, PDP-a i NDP-a, navodeći da je u ime SNSD-a na sastanak pozvan potpredsednik stranke Nebojša Radmanović, prenosi Tanjug.
Na sastanku u Banjaluci biće razmatrane političke teme od opšteg interesa, rekao je Dodik.
Prema Dodikovom mišljenju, ima mnogo pitanja za razgovor i potrebno je dogovoriti opšti nivo stavova u institucijama BiH o onome šta jeste RS, kao i način na koji će biti koordinisane te aktivnosti.
Dodik tvrdi da nikakav sukob između političkih subjekata ne postoji, već samo borba različitih mišljenja o istoj temi, što je svojstveno demokratskim sistemima.
Predsednik Srpske očekuje da će na sastanak doći svi pozvani, a ako neko i ne dođe to, kako kaže, predstavlja njegovu političku poruku dogovoru koji se želi postići.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Dodik pozvao političke lidere na sastanak

Izvor: Akter, 06.Okt.2015

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik pozvao je lidere političkih stranaka iz Republike Srpske koje učestvuju u vlasti na entitetskom i državnom nivou da u petak, 9. oktobra, razmotre situaciju u RS i BiH..Dodik je rekao da su pozvani predstavnici vladajuće koalicije u RS (SNSD, DNS, SP), kao...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.