Đukanović se sastao sa Gvaidovom suprugom

Izvor: RTS, 06.Maj.2019, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukanović se sastao sa Gvaidovom suprugom

Supruga lidera opozicije u Venecueli Huana Gvaida, Fabijana Rosales, sastala se sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem.
Fabijana Rosales je fotografiju sa susreta objavila na društvenim mrežama, zahvalivši se Đukanoviću na podršci.

"Hvala predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću za podršku narodu Venecuele. Svet nas podržava, idemo napred, ne gubimo nadu. Mi imamo podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << međunarodne zajednice. Nastavićemo da radimo na stvaranju globalnih saveza", napisala je Rosales na Tviteru.
Rosales i Đukanović susreli su se na Sedona Forumu, koji svake godine u američkoj saveznoj državi Arizoni organizuje Mekejn institut.
Crna Gora je 26. januara podržala stav Evropske unije u kojem se osuđuje produbljivanje krize u Venecueli.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović,   Twiter

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Gaidova supruga zahvalila Đukanoviću na podršci

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2019

Supruga lidera opozicije Venecuele Huana Gaida Fabijana Rosales, objavila je na društvenim mrežama fotografiju s predsednikom Crne Gore Milom Ðukanovićem i zahvalila mu se na podršci..."Hvala predsedniku Crne Gore Milu Ðukanoviću za podršku narodu Venecuele. Svet nas podržava, idemo napred,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.