Izvor: Luftika.rs, 03.Jul.2023, 10:21

TUGA: Unuk Roberta De Nira preminuo u 19. godini

Holivudski glumac Robert De Niro doživeo je porodičnu tragedijiu. Njegov unuk Leonardo De Niro Rodrigez preminuo je u 19. godini.
Naime, ćerka slavnog glumca Drena De Niro je objavila na Instagramu fotografiju mladića uz emotivnu poruku.








View this post on Instagram


















A post shared by Drena >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << (@drenadeniro)


– Moj lepi, slatki anđele. Volela sam te više od svega od trenutka kada sam te osetila u svom stomaku. Bio si moja radost, moje srce i sve što je ikada bilo čisto i stvarno u mom životu. Volela bih da sam sada sa tobom. Ne znam kako da živim bez tebe, ali pokušaću da nastavim i širim ljubav i svetlost koju si me naterao da osetim kada sam postala tvoja mama. Bio si tako voljen i voljen i volela bih da je ta ljubav mogla da te spasi. Tako mi je žao – napisala je Drena uz fotografiju sina.
Glumac i njegova porodica još uvek nisu podelili detalje u vezi sa tim od čega je mladić preminuo.
Drena je najstarija od sedmoro De Nirove dece, a njena majka je glumica Dajana Abot, inače De Nirova prva supruga.
De Niro je prodavao paradajz na niškoj pijaci, ćerki je dao ime po reci Drini i obožava Srbiju
Izvor: Telegraf

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo unuk Roberta de Nira

Izvor: Radio 021, 03.Jul.2023

Preminuo je Leandro de Niro Rodrigez, unuk Roberta de Nira, a vest je podelila njegova majka i ćerka holivudskog glumca Drena De Niro.

Nastavak na Radio 021...

Prvo oglašavanje Roberta De Nira posle tragedije: "Duboko sam uznemiren"

Izvor: B92, 03.Jul.2023

Unuk slavnog glumca Roberta De Nira, Leonardo De Niro Rodrigez, pronađen je mrtav u 19. godini života...Kako je izvor za Dejli Mejl otkrio, pored njega je pronađen beli prah, na tanjiru, a tragovi nasilja nisu pronađeni...De Niro se oglasio nakon teške porodične tragedije i zamolio sve da se porodici...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.