Srebrni Effie za LEO BURNETT i VIP kampanju Viber Vajber

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 20.Jun.2017, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srebrni Effie za LEO BURNETT i VIP kampanju Viber Vajber

Effie nagrada još jedna kruna u uspešnoj dugogodišnjoj saradnji sa Vip mobile kompanijom

Dobitnici nagrada na prvom Effie Awards Festivalu u Srbiji proglašeni su pre nekoliko dana u Hotelu Radisson Blu Old Mill Hotelu u Beogradu. Dva srebrna trofeja i šest bronzanih dodeljeno je najuspešnijim kampanjama realizovanim u periodu od 1. jula 2015. do 31. decembra 2016. godine.

Od ukupno četiri kampanje Leo Burnett Beograd – Publicis One Srbija agencije koje su našle svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << mesto u finalu, agenciji je dodeljen Srebrni Effie u kategoriji Telekomunikacije za rad “Viber-vajber kampanja”, klijent Vip Mobile.

Ponosni smo na činjenicu da smo na prvom Effie Srbija dobili ovu prestižnu nagradu, kao agencija sa jednim od ukupno dva dodeljena srebra (bez dodeljenog zlatnog priznanja). Viber Vajber kampanja bila je izuzetno uspešna i dokazala je da dobar “insight” donosi i veoma dobre rezultate. Iz godine u godinu Leo Burnett saradnja sa Vipom postaje sve bolja i bolja, što dokazuju kako same kampanje, tako i činjenica da je stručni žiri to prepoznao. S obzirom na uspehe naših kampanja i u ovoj godini, sa klijentom već uveliko razgovaramo gde ćemo proslaviti sledeće Effie nagrade. Čestitamo i svim ostalim dobitnicima” – rekli su iz Leo Burnett agencije.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Nova Leo Burnett i Vip mobile kampanja „Neograničeno“

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 21.Jun.2017, 10:11

Vip mobile je konačno na srpsko tržište doneo novi, inovativni Postpaid – neograničene minute i poruke prema svim mrežama! Od sada će tarife će biti birane prema količini megabajta..Agencija Leo Burnett i Vip mobile kreirali su kampanju koja poručuje „da bi nastao novi svet, staro mora da...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.