Nova Leo Burnett i Vip mobile kampanja „Neograničeno“

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 21.Jun.2017, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova Leo Burnett i Vip mobile kampanja „Neograničeno“

Vip mobile je konačno na srpsko tržište doneo novi, inovativni Postpaid – neograničene minute i poruke prema svim mrežama! Od sada će tarife će biti birane prema količini megabajta

Agencija Leo Burnett i Vip mobile kreirali su kampanju koja poručuje „da bi nastao novi svet, staro mora da se sruši“.

Želeli smo da kreiramo kampanju koja veoma jasno i atraktivno predstavlja neograničenu Vip ponudu. Shvatili smo da i sama reč “neograničeno” u sebi ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << dve celine – “neo” koji asocira na nešto novo, progresivno, slobodno, i “graničeno” koje asocira na neku vrstu granica. Zato smo odlučili da na moderan, razigran, kreativan način srušimo granice – odnosno “graničeno” i da ono što ostaje bude naziv novog postpejda. Zato vam s ponosom predstavljamo NEO postpaid.“ – rekli su iz agencije.

Kako se zapalio i ekspolodirao znak NEOgraničeno, tako je i sama kampanja uzdrmala tržište!

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.